top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Tot hoeveel weken doe je de newborn fotoshoot?

Een vraag die geregeld gesteld wordt. Vooral wanneer je een newborn fotoshoot wilt boeken als je kindje al geboren is. Ik doe de newborn reportages tussen de 2 en 6 weken. Hierdoor hebben jullie eerst even de tijd om bij te komen in de eerste twee weken na de geboorte van jullie kindje. De meeste newborn fotoshoots doe ik rond de 3 á 4 weken maar als het zo uitkomt kan het tot 6 weken zeker nog wel!


(Dit mooie mannetje hierboven op de foto deed zijn newborn fotoshoot toen hij 3 weken was.)

Het voordeel van een kindje van ongeveer 3 á 4 weken oud is dat ze het meestal geen probleem vinden om ingebakerd te worden. Daarnaast is het natuurlijk zo dat ze snel veranderen en groot worden dus heerlijk om deze fase nog even te kunnen vastleggen!

Zorg ervoor dat je op tijd reserveert wanneer je een newborn shoot wilt doen. Ik baseer de reservering altijd op de uitgerekende datum en zorg dan rondom die periode voor een plekje voor jullie fotoshoot. Wanneer de baby geboren is plannen we een datum waarop jullie naar de fotostudio komen.

Is jullie kindje al geboren en heb je nog geen afspraak gemaakt? Soms heb ik nog wel een last-minute plekje vrij dus mail altijd even! Liefs, Suzanne43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page