top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Waarom vooraf betalen?

Bijgewerkt op: 7 dec. 2021Wanneer je een fotoshoot wilt reserveren vraag ik om vooraf te betalen. Eigenlijk krijg ik hier nauwelijks vragen over maar vind het fijn dit als blogje te vermelden. Hier heb ik namelijk een rede voor. Het is namelijk zo dat ik mijn agenda bezet hou op het moment dat jij reserveert, dat geldt ook voor reserveren van een newborn fotoshoot al tijdens de zwangerschap ik zorg in dat geval voor ruimte in de periode na jullie uitgerekende datum.

Wanneer er tijd bezet wordt gehouden kan ik uiteraard geen andere fotoshoot inplannen en vind ik het fijn de zekerheid te hebben dat jullie ook echt komen.


Als ik zelf ergens vooraf moet betalen zijn er een aantal dingen die ik even naloop van het bedrijf > heeft het bedrijf een website?

> komt het bedrijf professioneel over?

> heeft dit bedrijf een kvk nummer? > zijn er adresgegevens bekend? > is er recente activiteit op social media?

> wordt er gereageerd als ik een bericht stuur? Wanneer ik zie dat deze punten kloppen geeft dit mij het vertrouwen dat ik nodig heb om te weten dat het een betrouwbaar bedrijf isVeel ouders vinden het ook fijn om na het reserveren geen omkijken meer te hebben naar de betaling op het moment dat we een afspraak maken als de baby geboren is.


Uiteraard zorg ik voor uitstel van de fotoshoot of een terugbetaling wanneer er door omstandigheden toch annulering plaatsvindt. Overleg dit dan even met mij. Wil je meer weten over reservering en betaling? Vraag het gerust! Liefs, Suzanne
226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page