top of page

Zwangerschaps reportage

  Zwangerschap is een unieke en bijzondere ervaring voor vrouwen. Het gevoel van een klein mensje dat in je groeit en ontwikkelt, is iets dat je nooit zult vergeten. Het is dan ook heel mooi om deze herinnering vast te leggen met een zwangerschapsfotoshoot.
   

  Zwangerschapsfotografie is een prachtige manier om de liefde tussen jou en je kindje vast te leggen. Het is een moment om terug te kijken op deze bijzondere periode in je leven. Bij Suzanne Oud Fotografie kun je terecht voor een professionele zwangerschapsshoot. De fotoshoot kan plaatsvinden in de studio, maar kan ook op een andere locatie naar jouw wens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een park, de duinen of het strand.
   

  Tijdens de fotoshoot worden er foto's gemaakt van de aanstaande mama en ook van de partner en eventuele andere kinderen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende poses, belichting en achtergronden om de mooiste foto's te creëren. Als fotograaf zal ik je ook helpen bij het kiezen van de beste kleding en accessoires om te dragen tijdens de fotoshoot.
   

  Je kunt er ook voor kiezen om de zwangerschapsfotoshoot te combineren met een newborn shoot. Dit is een fotoshoot die plaatsvindt binnen de eerste twee tot zes weken na de geboorte van je kindje. Zo kun je de foto's van je zwangerschap en de eerste momenten van je kindje samen bundelen tot een prachtige herinnering. Bij Suzanne Oud Fotografie is er zelfs een voordeelpakket samengesteld voor deze combinatie, zodat je kunt profiteren van een leuke korting.
   

  Het is belangrijk om te weten dat de beste tijd om een zwangerschapsfotoshoot te doen tussen de 28 en 35 weken zwangerschap is. Op dit moment is je buik mooi rond en ben je nog niet te vermoeid om te poseren. Ook is het belangrijk om tijdig een afspraak te maken met de fotograaf om teleurstellingen te voorkomen, liefst al voor de 25 weken zwangerschap.
   

  Al met al is zwangerschapsfotografie een waardevolle investering in het vastleggen van een van de meest bijzondere momenten in het leven van een vrouw. Het is een prachtige manier om de liefde tussen jou en je kindje vast te leggen en er nog jaren van te kunnen genieten!
   

  bellyshoot
  bottom of page