top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Slapen de baby's altijd voor de foto?

Bijgewerkt op: 7 dec. 2021

Hier heb ik een heel simpel antwoord op; nee.

Het lijkt misschien dat alle baby's in mijn studio braaf gaan slapen maar dat is niet zo en ook niet per se nodig als je het mij vraagt. Door de jaren heen heb ik een goede workflow ontwikkeld die ook werkt wanneer een baby niet slaapt.


Door het inbakeren worden de meeste baby's rustig en kijken ze een beetje om zich heen als ze wakker zijn. Dit levert vaak heel mooie gezichtsuitdrukkingen op die geweldig zijn op de foto! En door het inbakeren zie je wel vaak dat de kindjes uiteindelijk in slaap vakken en maken we alsnog de slapende foto's!


Doordat ik een workflow heb die ook werkt bij wakkere newborns zijn we geen uuuuuren meer kwijt aan het in slaap brengen van de baby maar luisteren we naar wat jullie kindje aangeeft. Op deze manier kunnen we voor iedereen een fijne sfeer creëren waarin we prachtige foto's kunnen maken!


En of een baby wel eens huilt? Tuurlijk!

Op het moment dat de baby ongemakkelijk is of huilt nemen we de tijd om te ontdekken wat de baby wilt. Misschien een voeding, een schone luier of even lekker knuffelen bij mama. Hier nemen we dan ook genoeg tijd voor.


Wil je meer weten over mijn manier van werken? Vraag het gerust! Liefs, Suzanne#newbornfotografie #babyshoot #newborn #bevalling #newbornshoot #fotograaf #suzanneoudfotografie #lutjebroek #grootebroek #hoogkarspel #bovenkarspel #enkhuizen #hoorn

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page