top of page
  • Foto van schrijverSuzanne

Bruiloft Natalie en Marc

Afgelopen jaar heb ik de bruiloft mogen vastleggen van Natalie en Marc. Wat een prachtig bruidspaar en wat hadden ze een mooie locatie uitgekozen! Voor mij extra bijzonder omdat ik er zelf ook getrouwd ben :)

Nog voordat de gasten arriveren starten we met de fotoreportage van het bruidspaar en hun mooie dochters en zoon. We fotograferen op diverse plekken van dit mooie museum. Na de reportage trekt het gezinnetje zich nog even terug voordat ze hun entree maken voor de gasten. Het kerkje van het Zuiderzeemuseum is prachtig aangekleed en de gasten komen aan om het bruidspaar op te wachten. Vanaf de brug zien we ze aankomen in hun trouwauto. Tussen de gasten door lopen ze naar het kerkje toe.

Een prachtige ceremonie volgt waarin mooie woorden klinken. Het kerkje zit vol met geliefden van het bruidspaar. Na het ja-woord mag hun zoon de ringen komen brengen wat hij geweldig doet met zijn speciaal uitgekozen ringen koffertje. Samen met mijn collega Saskia leggen we deze bruiloft vast wat ervoor zorgt dat dit bruidspaar een prachtige reportage heeft met vooral tijdens de hoogtepunten foto's vanuit verschillende kanten, zo hebben we de blikken en emoties van zowel de bruid als bruidegom mooi kunnen vastleggen!


Tijdens deze bruiloft heb ik samengewerkt met Saskia van Styjl Fotografie.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page