top of page

Bruiloft Sharon en Jordy in Wijngaard Saalhof Wognum

Deze bruiloft blijft voor mij altijd speciaal, Sharon is namelijk een van mijn vriendinnen! In Juni trouwde zij met haar Jordy. Deze dag mochten zij samen met hun familie en vrienden vieren, maar vooral met hun zoontje Jur!

trouwen met kinderen

Sharon en Jordy trouwen beide vanuit hun ouderlijk huis. Bij Sharon thuis zien ze elkaar en ziet Sharon hun zoontje voor het eerst. Zo'n first look in de achtertuin is een prachtig en intiem momentje met een klein groepje familie erbij.

first look bruiloft hoogkarspel

Vervolgens zijn we op pad gegaan voor de fotoreportage. Deze dag mocht ik weer samen fotograferen met mijn lieve collega Michelle. Bij de molen in Bovenkarspel hebben we de eerste serie foto's gemaakt met Sharon en Jordy samen.

trouwshoot molen bovenkarspel

Hierna gingen we door naar trouwlocatie Wijngaard Saalhof in Wognum waar we nog mooie foto's hebben gemaakt met ze en met hun zoontje Jur!

trouwen met kinderen wijngaard wognum

De ceremonie werd gedaan in de tuin van de wijngaard. Een prachtige plek onder een boom, en geweldig gestyled door Wienanda. Een mooie ceremonie met lieve woorden en een uitwisseling van ringen door het bruidspaar. En de aanwezige kindjes zorgden geregeld voor een lach op ieders gezicht! Trouwambtenaar Marianne Brom had weer een mooie speech voorbereid voor Sharon en Jordy.

trouwceremonie wijngaard saalhof18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page