top of page

Bruiloft Amber & Jordy Amsterdam

In Juni mocht ik samen met Michelle een mooie bruiloft vastleggen in onze hoofdstad Amsterdam! Voor ons een nieuwe omgeving omdat we daar nog geen bruiloften hadden vastgelegd. Een tikkeltje nerveus voor deze nieuwe omgeving gingen we erop af en wat zijn we ontzettend positief verrast door deze geweldige locatie!

bruiloft pllek amsterdam geting ready

Pllek Amsterdam werd versierd door familie en vrienden terwijl Amber en Jordy zich klaar konden maken voor hun ceremonie. Ze hadden gekozen voor handfasting, een keltisch ritueel om jezelf aan de ander te verbinden. Ieder touw werd aangegeven door de getuigen en na het uitspreken van de geloften aan elkaar werden de touwen door Amber en Jordy aangetrokken tot een knoop. Deze knoop kunnen ze als verbintenis bewaren als teken van hun huwelijk.

bruiloft pllek amsterdam handfasting

Na de ceremonie en het maken van de groepsfoto's zijn we op pad gegaan voor de fotoreportage en wat is het NDSM werf toch geweldig! Een mooie en industriële omgeving waarin we lekker creatief bezig konden voor de toffe fotoreportage van dit knappe stel.

bruiloft ndsm werf amsterdam


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page