top of page

Kids sessies

Spontaan, licht en vrolijk!

Baby shoot

Speciaal voor de leeftijd vanaf 6 weken tot 9 maanden heb ik het baby shoot pakket. Een leeftijd die precies tussen de newborn shoot en cake smash shoot in zit. Een leeftijd waarin je kindje zich veel ontwikkeld wat het extra bijzonder maakt om juist dit vast te leggen!
We kunnen gaan voor meerdere settings om een leuke afwisseling in foto's te creeëren. Heeft de baby een oudere broer of zus? Dan mag deze natuurlijk mee op de foto! We maken naast de portretfoto's van je kindje namelijk ook gezinsfoto's.

 

Kids fotoshoot

Je kindje groeit en groeit! Wat is het dan toch leuk om dit vast te leggen!

 

Daarvoor zijn jullie meer dan welkom in mijn fotostudio! Ik heb een speciaal pakket voor het maken van deze heerlijke portretfoto's. Ook speciaal omdat kindjes een niet al te lange spanningsboog hebben is deze fotoshoot ideaal!

Spelenderwijs laat ik de kindjes ontspannen en leg ik ze vast tijdens deze vrolijke fotoshoot.

 

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen?

 

info@suzanneoudfotografie.nl
 

Speciaal voor de leeftijd vanaf 1 jaar.

Je boekt een kids fotoshoot al voor €99,- inclusief 2 digitale foto's

Duoportretten

Unieke kinderportretjes

Deze portretjes zijn nieuw bij Suzanne Oud Fotografie. Duoportretten, we maken foto's met een zwarte achtergrond waar we later in de nabewerking duo portretten van kunnen maken. Ook het naast elkaar zetten van meerdere kinderen in mogelijk.Heb je 1 kindje en wil je graag deze foto's laten maken kan dat natuurlijk ook. Door verschillende kanten te fotograferen ontvangt iedereen een galerij vol met heerlijke portretjes!

Deze portretten zijn ook mogelijk te maken met een witte achtergrond.

 

Je boekt een portretshoot bij Suzanne Oud Fotografie voor €125.- inclusief 2 digitale foto's

bottom of page