top of page

De Newborn Studio

'Puur, licht en liefdevol!'

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Het maken van een newborn shoot is ontzettend leuk en bijzonder. Ik focus me op het maken van herinneringen want, wees eerlijk, het gaat zo snel!

In de fotostudio kunnen we foto's maken van jullie als ouders met de baby, broers/zussen foto's en natuurlijk foto's van jullie pasgeboren kindje! In een paar settings creëren we een afwisselende galerij aan foto's.

 

Ik heb mij vanaf 2016 gespecialiseerd in newborn fotografie en heb daarvoor ook diverse cursussen en praktijkgerichte workshops gevolgd op het gebied van veiligheid, poseren en het gebruik van materialen.

De newborn fotoshoot
Wanneer je in de studio komt heet ik jullie welkom en laat ik de studio zien. Je kunt een lekkere kop koffie of thee krijgen en neemt plaats. Ik maak kennis met jullie en je kindje. Het luiertje wordt eventueel verschoont en ik zal jullie kindje in een inbakerdoek wikkelen speciaal geschikt voor de fotoshoot.
We starten de newborn shoot met foto's van uw baby. Wellicht is hij/zij wakker of al in slaap gevallen, dit maakt voor de shoot niet uit want beide geeft toffe beelden! Ik gebruik materialen die speciaal gemaakt zijn voor newborn fotografie. Voor het fotograferen heb ik diverse cursussen en vervolgworkshops gevolgd om dit veilig uit te kunnen voeren. Ik blijf ten alle tijden dichtbij de baby om veilig te kunnen werken.

De newborn shoot zal ongeveer 1,5 tot 2 uur duren. We nemen rustig te tijd om de foto’s te maken. Als de baby aangeeft honger te hebben gaat dit altijd voor en kunt u rustig de tijd nemen om de voeding te geven, ook voor het geven van een schone luier of een knuffel is genoeg tijd.
Ik probeer een veelzijdige galerij met foto's te creëren, dit zijn neutrale lichte foto's, foto's met een decortje, detailfoto's en uiteraard gezinsfoto's!
Wanneer je een bepaald beeld hebt gezien dat je graag zou willen mag je me deze altijd even toesturen, ik zal dan kijken of dit haalbaar is en mijn best doen om met die richtlijn aan het werk te gaan!

In de studio pas ik zowel de geposeerde foto's als de lifestyle foto's toe. Zo maak ik een mooie combinatie afgestemd op jullie wensen.

 

​Gezinsfoto's
Tijdens de shoot is ook tijd voor het maken van gezinsfoto's, ik maak dan foto's van papa en mama en de baby, met baby en papa, de baby met mama, en indien van toepassing foto's van baby met broertje(s) en/of zusje(s). Hierbij is het mooi als het gezin wat kleding betreft bij elkaar past, en bij voorkeur lichte kleuren draagt zonder drukke/felle/opvallende prints. 

Na de newborn fotoshoot
Na afloop ontvangt u een persoonlijke galerij waaruit u de foto’s kunt kiezen of extra bestanden bijbestellen. Dit kan al vanaf €22,50. De informatie hiervoor ontvangt u in de bijlage van de galerij.

 

 

Wist je dat ik een digitaal newborn magazine heb geschreven?
Boordevol informatie!

bottom of page