top of page

Gezinsreportage

  Je gezin is het belangrijkste wat je om je heen hebt. En zeker met opgroeiende kinderen is het zo leuk om dit regelmatig vast te laten leggen door een gezinsfotoshoot te doen. Bij Suzanne Oud Fotografie kun je een ontspannen gezinsreportage laten maken op bijvoorbeeld een locatie in de duinen. Dit geeft een mooie kleurtoon aan je foto's en zorgt voor veel mogelijkheden in de foto's. 

  We zullen samen op pad gaan en op speelse wijze jullie gezin vastleggen. Maak een wandelingetje hand in hand met elkaar, ga een stukje rennen of plof neer in het zand om even lekker met elkaar te knuffelen! Zo creëer je  een heel leuke en afwisselende galerij aan foto's van jullie gezinnetje. 

  Liever foto's in een fotostudio? Bij Suzanne Oud Fotografie kun je dit laten doen in de professionele fotostudio in Lutjebroek. Ook hier zijn meerdere poses mogelijk voor een afwisselende galerij.
   

  Mail voor meer informatie naar info@suzanneoudfotografie.nl


  Wil je graag met je hele familie op de foto, ouders met hun kinderen, aanhang en eventuele kleinkinderen? Hiervoor heb ik een mooi familieshoot pakket. Hiermee hebben we nog iets langer de tijd voor de foto's en kunnen de gezinnen of stellen afzonderlijk van elkaar ook op de foto. 
   

  gezinsfotos gezinsfotografie familiefotos
  bottom of page