top of page
SuzanneOudFotografie_42_Tessa&Robin_Preview.jpg

Bruidsfotografie

De mooiste dag, liefdevol vastgelegd!

De mooiste dag van jullie leven samen willen jullie natuurlijk vastgelegd hebben, en dat doen wij graag voor jullie!

Een bruidsreportage op een relaxte manier met liefdevolle en spontane foto's.
 

Na een paar jaar bruiloften fotograferen en het volgen van meerdere workshops hoort bruidsfotografie helemaal bij mijn bedrijf! Met veel liefde en passie leggen wij jullie mooiste dag vast. Graag zijn wij getuigen van jullie dag maar je zult amper in de gaten hebben dat we er zijn

en dat is nou precies de bedoeling. We zijn onopvallend aanwezig, zullen geen ingewikkelde poses van jullie vragen want we willen

vooral pure emoties, de goede sfeer en al het andere moois van jullie als bruidspaar vastleggen!

 

 

Lijkt het je leuk om mij een keer te ontmoeten? Zo kan ik jullie nog meer laten zien en vooral vertellen over wat ik zo graag doe.

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Mail me gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Liefs, Suzanne

info@suzanneoudfotografie.nl

Emoties

Tijdens de officiële gedeelten van jullie bruiloft zullen wij onopvallend aanwezig zijn en daarbij alleen échte emoties vastleggen. 

We gaan mee in de flow van jullie dag en zullen geen ongemakkelijke situaties creëren of in scene zetten! 

Tijdens de fotoreportage stellen wij jullie op je gemak en maken we van jullie mooiste dag de mooiste herinneringen!

 

Kennismaken

We kunnen een kennismakingsgesprek met elkaar inplannen. Daarin stel ik mijzelf voor, wil ik jullie leren kennen, bespreken we de mogelijkheden van mij als fotograaf en kunnen we jullie dag doorspreken. Ook vertel ik over mijn collega Michelle die tijdens de bruiloft ook aanwezig zal zijn als second shooter.

We kunnen de gehele dag aanwezig zijn, van het aankleden tot aan het feest! Ook een gedeelte hiervan behoort tot de mogelijkheden. We passen ons aan naar jullie wensen en overleggen dan ook geheel over hoe de dag eruit zal komen te zien.

Onze agenda's zijn vaak in de eerst helft van het jaar al volgeboekt wat bruiloften betreft. Zodra jullie weten wanneer jullie zullen gaan trouwen kun je deze datum al aan ons doorgeven en in optie zetten. Trouwen jullie volgend jaar? Ook dan staan er al meerdere datums in de agenda dus neem snel contact op voor de mogelijkheden.

 

Trouwen in het buitenland!

Een bruiloft in het buitenland heeft voor ons iets magisch, de sfeer en het intieme contact met de gasten die speciaal voor jullie afreizen leggen wij met veel plezier voor jullie vast! We reizen mee naar jullie bestemming en zullen het hele avontuur voor jullie vastleggen om dit nooit meer te vergeten. Check hiervoor ook zeker even mijn pagina over destination weddings!

De actuele tarieven vind je op deze pagina van de website.
Ook de eventuele extra's zijn hier benoemd. Wanneer we gaan kennismaken zal ik voor jullie een offerte maken die afgestemd is op jullie wensen.

member_badge_white.png

Second shooter
Een second shooter ofwel extra fotograaf is een prachtige aanvulling op jullie bruiloft. Tijdens deze mooiste dag gebeurt heel veel tegelijk. Door de aanwezigheid van twee fotografen mis je geen enkele herinnering!
Zo kunnen we zowel de voorbereidingen van de bruid als van de bruidegom vastleggen, hebben we nog meer oog voor detail terwijl de andere fotograaf het overzicht bewaard. 

Je ontvangt een grotere variatie in foto's en zijn er ook daadwerkelijk gemiddeld 20% meer foto's om te leveren!

Ook is er meer aandacht voor het bruidspaar maar ook voor jullie gasten. Hoe tof is het om emoties bij zowel jullie als dierbare gasten te kunnen vastleggen? Dit lukt alleen wanneer we samenwerken!

Michelle is dan ook sinds 2023 mijn vaste collega, we zijn elkaars rechterhand en vullen elkaar heel goed aan. Op jullie dag zullen we dan ook samen aanwezig zijn om alle mooie momenten te kunnen vangen.


 

Trouwfotograaf-Masters-Member-Badge-white.png
bottom of page