‘De herinnering aan dat kleine wondertje in jouw buik’

 

Tijdens een zwangerschapsreportage leg ik uw buik op een mooie manier vast. Dat kan u alleen zijn, maar ook met uw partner of het hele gezin!
Een zwangere buik is rond de 34 á 36 weken het mooist om te fotograferen, dit omdat de buik dan mooi rond is. Ook hebben we dan voldoende tijd voordat uw kindje geboren gaat worden.
Ik werk met daglicht en leg uw buik op een natuurlijke manier vast.
Hoe de foto’s er uit gaan zien zal geheel in overleg zijn. Binnen of buiten? Welke kleuren gebruiken we? Bij welke kleding voelt u zich prettig? Wat voor poses vind u wel of niet mooi?
Ik heb een aantal materialen die voor de shoot gebruikt kunnen worden. Onder anderen een zwangerschapsjurk (wit) een lang wit doek en gekleurde linten. Ook heb ik nieuw een zwart kanten korte jurk en een wit kanten vestje.

 

9 maanden reportage
Het is ook mogelijk om een 9 maanden reportage te maken. Hierbij wordt er iedere 4 weken een mini-shoot gedaan, uiteindelijk heeft u een mooie serie waarin de gehele zwangerschap is vastgelegd. Voor een offerte op maat kunt u mij mailen.

Kledingtips:
Om te voorkomen dat de kleding strepen op de buik achter laat is het handig om ongeveer een uur voor de shoot wat lossere kleding aan te doen.
De handen(ook de partner) zullen op de foto komen, houdt hier rekening mee.
U kunt zelf kleding/accessoires meenemen waarbij u zich prettig voelt en graag mee op de foto zou willen. Liefst niet met drukke printen.
Als u met het gezin op de foto komt is het mooi als de kleding op elkaar is afgestemd in rustige tinten.

Voorbeelden van foto's met eigen kleding om mee te nemen zijn:
- Spijkerbroek die net niet meer dicht kan, in combinatie met een witte top
- Mooi aansluitende jurk/rok 
- Grof gebreid wollen vest

Accessoires:
De toekomstige knuffel of schoentjes van uw kindje kan een leuke accessoire zijn tijdens de fotosessie. Ook de echo is leuk om mee te nemen!
Ik heb een aantal kledingstukken die we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot. Als je liever in eigen kleding op de foto gaat is dat uiteraard geen probleem!

Meenemen:
- Eventuele kleding/accessoires die je op de foto wilt.
- Draag een witte bh (liefst strapless) en een licht onderbroekje indien je met de jurk/doek op de foto wilt.

info@suzanneoudfotografie.nl

Volg en like mijn Facebook pagina:
www.facebook.com/SuzanneOudFotografie

 

Adres fotostudio tevens postadres:
De Weed 38

1614KK Lutjebroek

 

KVK: 65368487

Suzanne Oud Fotografie. Fotograaf. Bruiloft Newborn Baby Kinderen Zwangerschap Cake smash Portret Trouwen.

Regio Noord-Holland. Lutjebroek Grootebroek Bovenkarspel Hoogkarspel Westwoud Enkhuizen Andijk Wervershoof Onderdijk Venhuizen Blokker Zwaag Hoorn Heerhugowaard