Puur - Licht - Ontspannen - Naturel

Belangrijk voor/tijdens de shoot

Voor we met de shoot beginnen vraag ik u om de voeding te geven in de hoop dat uw baby daarna heerlijk in slaap valt. Mocht je de voeding thuis al gegeven hebben is dat ook geen probleem!
Wanneer het je kindje aan het begin nog niet lukt te slapen helpt het misschien om je baby nog een klein beetje voeding te geven om het slapen te stimuleren.

Zodra de baby in slaap is kan de shoot starten, ik poseer uw baby en gebruik materialen die speciaal gemaakt zijn voor newborn fotografie. Voor het poseren heb ik diverse cursussen en vervolgworkshops gevolgd om dit veilig uit te kunnen voeren. Ik blijf ten alle tijden dichtbij de baby om veilig te kunnen werken.
Indien uw baby moeilijk/niet in slaap komt maak ik in ieder geval foto’s voor zover dat gaat. Maar in de meeste gevallen lukt het om een volledige reportage te kunnen doen! Als ik vind dat er te weinig resultaat behaald is maken we een nieuwe afspraak om het nogmaals te proberen.

De newborn shoot zal ongeveer 2 – 3 uur duren, afhankelijk van of de baby goed slaapt kan dit korter zijn. We nemen rustig te tijd om de foto’s te maken. Als de baby aangeeft honger te hebben gaat dit altijd voor en kunt u rustig de tijd nemen om de voeding te geven, ook voor het geven van een schone luier is genoeg tijd.
Tijdens de fotoshoot heeft uw baby merendeel van de tijd de luier gewoon aan deze wordt dan afgedekt door middel van stofjes zodat deze niet zichtbaar is. Soms wordt deze even los of uit gedaan. Mocht je het leuk vinden om een foto te hebben waarbij het kindje geen luier draagt kunt u dat gerust aangeven!

Wanneer je een bepaald beeld hebt gezien dat je graag zou willen mag je me deze altijd even toesturen, ik zal dan kijken of dit haalbaar is en mijn best doen om met die richtlijn aan het werk te gaan!

Gezinsfoto's
Tijdens de shoot is ook tijd voor het maken van gezinsfoto's, ik maak dan foto's van het hele gezin, foto's met baby en papa, baby met mama, en indien van toepassing foto's van baby met broertje(s) en/of zusje(s).
Hierbij is het mooi als het gezin wat kleding betreft bij elkaar past, en bij voorkeur lichte kleuren draagt zonder drukke/felle/opvallende prints.

Het is belangrijk om het volgende mee te nemen:
- Spullen voor de verzorging (luiers etc.)
- Indien u flesvoeding geeft neem dan ook halve voedingen mee
- Speen  
- Als u zelf iets heeft om tijdens de shoot te gebruiken mag u dat ook meebrengen    

 

Na afloop ontvangt u een persoonlijke galerij waaruit u de foto’s kunt kiezen of extra bestanden bijbestellen. De informatie hiervoor ontvangt u in de bijlage van de galerij.
Ook ontvangt u een foto album met daarin in ieder geval de door u gekozen bestanden. Als er nog plaats is in het album zal ik deze aanvullen met andere foto’s uit de galerij. Het album wordt besteld nadat u uw keuze heeft gemaakt.

info@suzanneoudfotografie.nl

Volg en like mijn Facebook pagina:
www.facebook.com/SuzanneOudFotografie

 

Adres fotostudio tevens postadres:
De Weed 38

1614KK Lutjebroek

 

KVK: 65368487

Suzanne Oud Fotografie. Fotograaf. Bruiloft Newborn Baby Kinderen Zwangerschap Cake smash Portret Trouwen.

Regio Noord-Holland. Lutjebroek Grootebroek Bovenkarspel Hoogkarspel Westwoud Enkhuizen Andijk Wervershoof Onderdijk Venhuizen Blokker Zwaag Hoorn Heerhugowaard