De Newborn Studio

'Puur, licht en liefdevol!'

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Het maken van een newborn shoot is ontzettend leuk en bijzonder. Ik focus me op het maken van herinneringen want, wees eerlijk, het gaat zo snel!

In de fotostudio kunnen we foto's maken van jullie als ouders met de baby, broers/zussen foto's en natuurlijk foto's van jullie pasgeboren kindje! In een paar settings creëren we een afwisselende galerij aan foto's.

 

Ik heb mij vanaf 2016 gespecialiseerd in newborn fotografie en heb daarvoor ook diverse cursussen en praktijkgerichte workshops gevolgd op het gebied van veiligheid, poseren en het gebruik van materialen.

Belangrijk voor/tijdens de shoot


Voor we met de shoot beginnen vraag ik u om de voeding te geven in de hoop dat uw baby daarna heerlijk in slaap valt. Mocht je de voeding thuis al gegeven hebben is dat ook geen probleem!
Wanneer het je kindje aan het begin nog niet lukt te slapen helpt het misschien om je baby nog een klein beetje voeding te geven om het slapen te stimuleren.
 

Gezinsfoto's
Tijdens de shoot is ook tijd voor het maken van gezinsfoto's, ik maak dan foto's papa en mama en de baby, met baby en papa, baby met mama, en indien van toepassing foto's van baby met broertje(s) en/of zusje(s).
Mocht jullie kindje dan nog wakker zijn is dat geen probleem tijdens de gezinsfoto’s.

Hierbij is het mooi als het gezin wat kleding betreft bij elkaar past, en bij voorkeur lichte kleuren draagt zonder drukke/felle/opvallende prints.
De gezinsfoto’s worden in de meeste gevallen als eerste gemaakt. Daarna volgt de verdere newborn shoot. Het is dan prettig om die in rust te kunnen voortzetten met voorkeur voor alleen de ouders en de newborn. De studio is niet groot dus is het al snel druk.

De newborn fotoshoot
Zodra de baby in slaap is kan de volgende shoot starten, ik poseer uw baby en gebruik materialen die speciaal gemaakt zijn voor newborn fotografie. Voor het poseren heb ik diverse cursussen en vervolgworkshops gevolgd om dit veilig uit te kunnen voeren. Ik blijf ten alle tijden dichtbij de baby om veilig te kunnen werken.
Indien uw baby moeilijk/niet in slaap komt maak ik in ieder geval foto’s voor zover dat gaat. Maar in de meeste gevallen lukt het om een volledige reportage te kunnen doen! Als ik vind dat er te weinig resultaat behaald is maken we een nieuwe afspraak om het nogmaals te proberen.

De newborn shoot zal ongeveer 2 – 3 uur duren, afhankelijk van of de baby goed slaapt kan dit korter zijn. We nemen rustig te tijd om de foto’s te maken. Als de baby aangeeft honger te hebben gaat dit altijd voor en kunt u rustig de tijd nemen om de voeding te geven, ook voor het geven van een schone luier is genoeg tijd.
Tijdens de fotoshoot heeft uw baby merendeel van de tijd de luier gewoon aan deze wordt dan afgedekt door middel van stofjes zodat deze niet zichtbaar is. Soms wordt deze even los of uit gedaan. Mocht je het leuk vinden om een foto te hebben waarbij het kindje geen luier draagt kunt u dat gerust aangeven!
 

Wanneer je een bepaald beeld hebt gezien dat je graag zou willen mag je me deze altijd even toesturen, ik zal dan kijken of dit haalbaar is en mijn best doen om met die richtlijn aan het werk te gaan! 

Het is belangrijk om het volgende mee te nemen:
- Spullen voor de verzorging (luiers etc.)
- Indien u flesvoeding geeft neem dan ook halve voedingen mee
- Speen  
- Als u zelf iets heeft om tijdens de shoot te gebruiken mag u dat ook meebrengen    

Na de newborn fotoshoot
Na afloop ontvangt u een persoonlijke galerij waaruit u de foto’s kunt kiezen of extra bestanden bijbestellen. De informatie hiervoor ontvangt u in de bijlage van de galerij.

Wanneer er vragen zijn kunt u mij altijd een berichtje sturen via de mail of facebook.
info@suzanneoudfotografie.nl

Newborn studio reportage €175,-

Standaard inbegrepen:
- 2 á 3 uur fotografie

- Fotoshoot in de studio inclusief gezinsfoto's

- U ontvangt 5 digitale bestanden van hoge kwaliteit

Persoonlijke fotogalerij met 20 - 25 foto's waar u de bestanden uit kunt kiezen

- Fotoalbum met jullie gekozen bestanden cadeau!

Newborn magazine

Alle informatie over newborn fotografie heb ik gebundeld in een prachtig magazine! Je ontvangt deze gratis door het invullen van het contactformulier hieronder.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Newborn lifestyle shoot aan huis

Ook voor het maken van een newborn lifestyle shoot kunnen jullie bij mij terecht!

Ik kom graag binnen 2 of 3 weken na de geboorte van jullie kindje bij jullie thuis voor het maken van een liefdevolle en pure reportage. Ik leg het gezinsleven vast en maak foto's van jullie pasgeboren kindje. Deze foto's zijn relaxt en ongedwongen in jullie eigen omgeving. Mogelijk met én zonder eventuele broers/zussen.

 

Hierbij worden geen geposeerde newborn foto's gemaakt, wel portretfoto's van jullie pasgeboren kindje.

De tarieven voor newborn lifestyle fotografie vind je hieronder.

 

Voor vragen of meer informatie mail mij gerust! 

info@suzanneoudfotografie.nl

Newborn lifestyle reportage €149,-

Standaard inbegrepen:
- Complete fotoshoot van maximaal 1,5 uur bij u thuis (excl reiskosten)

- Inclusief het maken van gezinsfoto's én uw newborn alleen

- U ontvangt 5 digitale bestanden van hoge kwaliteit

Persoonlijke fotogalerij met 20 - 25 foto's waar u de bestanden uit kunt kiezen

- Fotoalbum met jullie gekozen bestanden cadeau!

newborn magazine

Alle informatie over newborn fotografie heb ik gebundeld in een prachtig magazine! Je ontvangt deze gratis door het invullen van het contactformulier hieronder.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Geboortefotografie

De waarde van geboortefotografie is voor mij bijna niet in woorden te vatten. Het is mooi, intens, een blijvende herinnering maar ook een onmisbaar hulpmiddel bij verwerking. De dag waarop jullie kindje geboren wordt is een dag met onbeschrijflijke impact op de rest van jullie leven. Alle gebeurtenissen van die dag leg ik met veel liefde en oog voor detail voor jullie vast. Een tastbare herinnering voor later!

Cynthia van Stiphout

Award winnend geboortefotograaf