Uitgangspunten en voorwaarden


Uitgangspunten:

Bij het reserveren van een fotoshoot geeft u mij toestemming de gemaakte foto's te plaatsen in mijn portfolio op zowel de website/Social Media als fysiek (drukwerk/flyers e.d.) Hiermee kunnen anderen zien wat mijn stijl is en kan ik mijn bedrijf promoten. Bij uitzondering kan hiervan afgeweken worden, de klant dient dit zelf aan te geven bij de fotograaf.

 

Voor gebruik van foto's op social media is het noemen van de fotograaf of de website verplicht.

 

Het is niet toegestaan om tijdens de shoot close-up foto’s van de baby te maken, ik maak deze met mijn spiegelreflexcamera in hoge kwaliteit. Backstage foto’s zijn wel toegestaan en vind ik zelfs ook erg leuk om zelf te mogen ontvangen!

Eventuele klachten ten aanzien van het geleverde werk dienen binnen 10 dagen na ontvangst van de producten schriftelijk/per mail te worden toegestuurd naar de fotograaf. De fotograaf onderzoekt de klacht en komt hier binnen 14 dagen bij de klant op terug. 

 

Voorwaarden:

 

Fotoshoot:

De klant leest de uitgangspunten en voorwaarden op de website. De klant gaat bij het uitvoeren van de aanbetaling akkoord met de uitgangspunten en voorwaarden zoals deze hier beschreven zijn.

Na de fotoshoot ontvangt een galerij waaruit u zelf de bestanden kunt uitkiezen. Daarna ontvangt u de bestanden digitaal toegestuurd via Wetransfer. De bestanden zijn van hoge kwaliteit en bevatten geen logo.

 

Persoonlijke gegevens:

Suzanne Oud Fotografie gaat zorgvuldig om met alle persoonlijke gegevens. Deze zullen nooit zonder toestemming openbaar worden gemaakt of doorgegeven aan derden.

 

Eigendom/auteursrecht:

Het auteursrecht is ten alle tijden van Suzanne Oud Fotografie. Het is niet toegestaan de foto’s te wijzigen, bewerken of bijsnijden in welke vorm dan ook.

Als je iets wenst kan dat altijd worden aangegeven, dan wordt er gekeken of eraan voldaan kan worden.

De bestanden die naar u verzonden zijn worden 1 jaar bewaard als back-up bij Suzanne Oud Fotografie, na dat jaar kan er geen garantie worden gegevens dat de foto’s nog bewaard zijn bij de fotograaf.
Voor gebruik van foto's op social media is het noemen van de fotograaf of de website verplicht.

 

Leveringstermijn:

Suzanne Oud Fotografie streeft ernaar de foto’s binnen 3 weken afgeleverd te hebben bij de klant in de galerij. 
Bij bruidsfotografie geldt een leveringstermijn van maximaal 6 weken.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Tijdens het bevestigen van de shoot staat de shoot vast. De shoot kan alleen schriftelijk of per email geannuleerd worden.
Het is niet mogelijk om de aanbetaling terug te ontvangen in verband met de vrijgemaakte tijd voor uw shoot.

Bij annulering van de shoot minder dan 48 uur voor aanvang van de shoot zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.  

Aanbetaling:

Na het reserveren van de shoot krijgt u een factuur voor de aanbetaling van €75,- van het totaal bedrag. Deze moet binnen 7 dagen worden voldaan.
Het overige bedrag dient uiterlijk 7 dagen voor de shoot voldaan te zijn.
Voor bruidsfotografie geldt een aanbetaling van 20%.

 

Veiligheid:

De fotograaf is verplicht om alle risico’s op letsel tot een minimum te beperken.

suzanne@foto-ster.nl

Volg en like mijn Facebook pagina:
www.facebook.com/SuzanneOudFotografie

 Of Instagram:
/suzanneoudfotografie

 

Adres fotostudio:
Industrieweg 46K

1613KV Grootebroek

 

Postadres:

De Weed 38

1614KK Lutjebroek

 

KVK: 65368487

Fotoster by Suzanne / Suzanne Oud Fotografie. Fotograaf. Bruiloft Newborn Baby Kinderen Zwangerschap Cake smash Portret Trouwen.

Regio Noord-Holland. Lutjebroek Grootebroek Bovenkarspel Hoogkarspel Westwoud Enkhuizen Andijk Wervershoof Onderdijk Venhuizen Blokker Zwaag Hoorn Heerhugowaard