top of page

Boudoir Studio NH

Welkom bij Boudoir Studio NH, een onderdeel van Suzanne Oud Fotografie.
Wat tof dat je op deze pagina beland bent, momenteel ben ik druk met het opzetten van dit nieuwe concept.
Het idee is om boudoir in mijn stijl te gaan creëren, wat inhoudt dat ik niet alleen de typische donkere stijl wil doen maar ook prachtige lichte foto's maken.

Boudoir is een onderdeel in de fotografie wereld dat zich richt op het prachtige vrouwelijk lichaam! We zullen dan ook foto's gaan maken waarin jij geheel in je kracht staat en waar je met veel trots naar kan terugkijken.

Krachtig en stijlvol

De stijl van boudoir foto's bij Suzanne Oud Fotografie is krachtig en stijlvol. Wat inhoudt dat ik tijdens de fotoshoot kijk naar waar jij comfortabel bij bent zodat je volledig in je kracht kunt staan. Daarnaast zullen de foto's stijlvol zijn wat wil zeggen bedekt en complimenterend aan jouw lichaam.  Met een mix van klassiek donkere boudoir foto's en stijlvolle lichte foto's zullen we een afwisselend resultaat behalen.

De fotoshoot zal plaats vinden in de fotostudio van Suzanne Oud Fotografie of indien gewenst bij jou thuis. Het reserveren van een hotelkamer voor de shoot is ook mogelijk. De fotostudio is een fijne plek waar we in alle rust de foto's kunnen maken en zal altijd discreet zijn. Je zult je snel op je gemak voelen door de relaxte sfeer en huiselijke uitstraling in de fotostudio.


Ben je nieuwsgierig geworden naar deze fotoshoot? Vraag dan de brochure aan voor meer informatie.
Je boekt al een complete boudoir fotoshoot vanaf €195,- inclusief harmonica fotoalbum!

SuzanneOudFotografie_1_BoudoirStudioNH_Tamara_Preview.jpg
bottom of page