top of page

Boudoir Studio - Suzanne Oud Fotografie

Welkom bij Boudoir Studio - SOF, een onderdeel van Suzanne Oud Fotografie.
Wat tof dat je op deze pagina beland bent, ik wil in de boudoir wereld graag mijn eigen stijl neerzetten. Wat inhoudt dat ik niet alleen de typische donkere stijl fotografeer doen maar ook prachtige lichte foto's zal maken tijdens jouw fotoshoot.

Boudoir is een onderdeel in de fotografie wereld dat zich richt op het prachtige vrouwelijk lichaam! We zullen dan ook foto's gaan maken waarin jij geheel in je kracht staat en waar je met veel trots naar kan terugkijken.

Krachtig en stijlvol

De stijl van boudoir foto's bij Suzanne Oud Fotografie is krachtig en stijlvol. Wat inhoudt dat ik tijdens de fotoshoot kijk naar waar jij comfortabel bij bent zodat je volledig in je kracht kunt staan. Daarnaast zullen de foto's stijlvol zijn wat wil zeggen bedekt en complimenterend aan jouw lichaam.  Met een mix van klassiek donkere boudoir foto's en stijlvolle lichte foto's zullen we een afwisselend resultaat behalen.

De fotoshoot zal plaats vinden in de fotostudio van Suzanne Oud Fotografie of indien gewenst bij jou thuis. Het reserveren van een hotelkamer voor de shoot is ook mogelijk. De fotostudio is een fijne plek waar we in alle rust de foto's kunnen maken en zal altijd discreet zijn. Je zult je snel op je gemak voelen door de relaxte sfeer en huiselijke uitstraling in de fotostudio.


Ben je nieuwsgierig geworden naar deze fotoshoot? Vraag dan de brochure aan voor meer informatie.
Je boekt al een complete boudoir fotoshoot voor €195,- inclusief harmonica fotoalbum!

SuzanneOudFotografie_1_BoudoirStudioNH_Tamara_Preview.jpg

De boudoir ervaring

Een boudoir shoot doen is een keuze voor jezelf! Een boost voor je zelfvertrouwen en een eer aan jouw lichaam. Ieder lichaam is mooi en iedere vrouw kan ik in haar kracht zetten.
Kortom een ervaring om echt eens gedaan te moeten hebben!

Het Boudoir Magazine

Om alle informatie te bundelen heb ik een magazine gemaakt, door het invullen van de gegevens hieronder ontvang je deze gratis in jouw mailbox!
Let op, deze kan in de ongewenst box belanden dus check dat vooral even!

bottom of page