top of page
Marble Surface

Algemene voorwaarden

Uitgangspunten:

Bij het reserveren van een fotoshoot heeft u de keuze of de gemaakte foto's gebruikt mogen worden in mijn portfolio op zowel de website/Social Media als fysiek (drukwerk/flyers e.d.) Hiermee kunnen anderen zien wat mijn stijl is en kan ik mijn bedrijf promoten. Er is ook mogelijkheid aan te geven wanneer je dit niet wenst.

 

Voor gebruik van foto's op social media door de klant is het noemen van de fotograaf of de website verplicht.

 

Het is niet toegestaan om tijdens de shoot close-up foto’s van de baby te maken, ik maak deze met mijn camera in hoge kwaliteit. Backstage foto’s zijn wel toegestaan en vind ik zelfs ook erg leuk om zelf te mogen ontvangen!

Eventuele klachten ten aanzien van het geleverde werk dienen binnen 10 dagen na ontvangst van de producten schriftelijk/per mail te worden toegestuurd naar de fotograaf. De fotograaf onderzoekt de klacht en komt hier binnen 14 dagen bij de klant op terug. 

 

 

Voorwaarden:

 

Fotoshoot:

De klant leest de uitgangspunten en voorwaarden op de website. De klant gaat bij het uitvoeren van de betaling akkoord met de uitgangspunten en voorwaarden zoals deze hier beschreven zijn.

Na de fotoshoot ontvangt een galerij waaruit u zelf de bestanden kunt uitkiezen. Daarna ontvangt u de bestanden digitaal toegestuurd via een persoonlijke fotogalerij. De eindbestanden zijn van hoge kwaliteit en bevatten geen logo.

 

Persoonlijke gegevens:

Suzanne Oud Fotografie gaat zorgvuldig om met alle persoonlijke gegevens. Deze zullen nooit zonder toestemming openbaar worden gemaakt of doorgegeven aan derden. Zie hoofdstuk privacyverklaring.

 

Eigendom/auteursrecht:

Het auteursrecht is ten alle tijden van Suzanne Oud Fotografie. Het is niet toegestaan de foto’s te wijzigen, bewerken of bijsnijden in welke vorm dan ook. Ook niet het omzetten naar zwart-wit of een ander filter te gebruiken.

Als je iets wenst kan dat altijd worden aangegeven, dan wordt er gekeken of eraan voldaan kan worden.

De bestanden die naar u verzonden zijn worden 1 jaar bewaard als back-up bij Suzanne Oud Fotografie, na dat jaar kan er geen garantie worden gegevens dat de foto’s nog bewaard zijn bij de fotograaf.
Voor gebruik van foto's op social media is het noemen van de fotograaf of de website verplicht.

 

Leveringstermijn:

Suzanne Oud Fotografie streeft ernaar de foto’s binnen 3 weken afgeleverd te hebben bij de klant in de galerij. 
Bij bruidsfotografie geldt een leveringstermijn van maximaal 7 weken.

 

Annuleringsvoorwaarden:

Tijdens het bevestigen van de shoot staat de shoot vast. De shoot kan alleen schriftelijk of per email geannuleerd worden.

Bij annulering zonder geldige rede van de shoot minder dan 48 uur voor aanvang van de shoot zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.  

Betaling:

Na het reserveren van de shoot krijgt u een factuur voor de betaling van 100% van het bedrag. Deze moet binnen 14 dagen worden voldaan.
Voor bruidsfotografie geldt een aanbetaling van 50% bij reserveren en het restantbedrag dient 14 dagen voor de bruiloft te zijn voldaan.

 

Veiligheid:

De fotograaf is verplicht om alle risico’s op letsel tot een minimum te beperken.

bottom of page