Fotocadeau.nl

Even geleden ontving ik een mail met de vraag of ik nogmaals een product wilde bestellen en daarover een review schrijven op mijn blog, natuurlijk wil ik dat! Een tijdje terug heb ik hier ook aan mee mogen doen dus er was geen twijfel of ik mee wilde doen!

Ik heb een foto op wandcirkel mogen bestellen van fotocadeau.nl, zij verkopen vooraf gemaakte afbeeldingen op diverse materialen, maar ook kun je dus je eigen foto laten afdrukken, bijvoorbeeld een foto op forex, glas, canvas of een poster. Maar ook een afdruk op hout voor buiten

Hieronder zien jullie de foto's van de wandcirkels die ik heb mogen bestellen, wij hebben gekozen voor een 3-luik voor aan de wand. Deze afdrukken zijn op 3mm aluminium en zijn 40cm doorsnee.

Het resultaat is super, de foto's zijn scherp en ze glanzen niet waardoor je deze vanuit alle hoeken mooi kunt zien!

Reactie schrijven

Commentaren: 0