Myrna&Jeroen

 

Zaterdag 12 Oktober 2019, de dag van Myrna en Jeroen.

 

Deze dag werk ik samen met Karin, ze loopt voor het eerst met mij mee. We vertrekken samen op weg naar het huis van het bruidspaar. Hier is de bruid zich al lekker aan het voorbereiden. Haren in de krul, sieraden om en dan de jurk aan! De jurk is prachtig en helemaal aangepast op hoe Myrna hem graag wilde hebben. Om 10.00 uur staat Jeroen voor de deur om zijn bruidje op te halen. We vertrekken allemaal richting de trouwlocatie op het strand van Castricum.

 

We maken eerst de fotoreportage, daarna arriveren de gasten voor de ceremonie. Een intieme en liefdevolle ceremonie volgt. Na de ceremonie heeft het bruidspaar nog een dans voorbereid voor de gasten. In plaats van een avondfeest heeft dit bruidspaar een High Tea georganiseerd met alle aanwezige gasten en hebben zo een zeer geslaagd bruidsfeest gehad!

 

Lieve Myrna en Jeroen, bedankt dat wij voor jullie de foto’s hebben mogen maken. Nogmaals gefeliciteerd met jullie huwelijk en wij wensen jullie veel liefde en geluk samen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0