Newborn Lynn

Eind Juli mocht ik de mooie pasgeboren Lynn ontvangen in de studio. Ze kwam met haar papa en mama mee, en had ook haar 2 grote 'bro's' meegenomen. Mama had speciale t-shirts laten bedrukken voor de foto's, super leuk!

Lynn is een zoet meisje wat tijdens het omkleden en maken van de gezinsfoto's heerlijk rustig blijft, dat werkte heel fijn!
Daarna was de dame zelf aan de beurt, ik had een mandje gevuld met zachte dekens en Lynn gewikkeld in een mooi roze doek. Wel zo toepasselijk met een meisje! Na een flesje is Lynn heerlijk gaan slapen zodat ik ook een hele reportage met mooie foto's van haar alleen heb kunnen maken!

Lieve Lynn, lieve familie, ik wens jullie heel veel geluk met elkaar!
Liefs, Suzanne

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Rijanne (donderdag, 17 augustus 2017 21:24)

    Bedankt voor de mooie foto's :-)

  • #2

    Ada (vrijdag, 18 augustus 2017 14:29)

    Prachtige foto reportage van onze dochter met haar gezinnetje..