Zwangerschapsshoot

Leuk! Een zwangerschapsshoot op locatie! En wat voor locatie! We zijn voor deze shoot naar Geestmerambacht geweest, een prachtig en veelzijdig natuurgebied. Het groene veld met daarachter het water, een strandje met op de achtergrond hoog riet en een speeltuin voor kids!
Dit leuke gezin nam mij mee naar deze locatie, die voor mij nog onbekend was. We hadden bij ze thuis afgesproken om van daaruit naar de locatie te rijden. Bij aankomst liet de kleine meid mij haar speelgoed direct zien, een goed teken ;)
Eenmaal op de locatie had de kleine niet zoveel zin om op de foto te gaan dus zijn we begonnen met foto's van deze mooie mama die in verwachting is van hun tweede kindje. Gelukkig lukt het later om het mooie meisje spelenderwijs op de foto te zetten zodat ze er toch nog mooi op staat!

Bedankt dat ik met jullie mee mocht deze ochtend, we hebben een mooie reportage kunnen maken, geniet nog even van de laatste weken zwangerschap en tot snel! Als de kleine er is kom ik weer bij jullie langs :)
Liefs, Suzanne

Reactie schrijven

Commentaren: 0

suzanne@foto-ster.nl

Volg en like mijn Facebook pagina:
www.facebook.com/SuzanneOudFotografie

 Of Instagram:
/suzanneoudfotografie

 

Adres fotostudio:
Industrieweg 46K

1613KV Grootebroek

 

Postadres:

De Weed 38

1614KK Lutjebroek

 

KVK: 65368487

Fotoster by Suzanne / Suzanne Oud Fotografie. Fotograaf. Bruiloft Newborn Baby Kinderen Zwangerschap Cake smash Portret Trouwen.

Regio Noord-Holland. Lutjebroek Grootebroek Bovenkarspel Hoogkarspel Westwoud Enkhuizen Andijk Wervershoof Onderdijk Venhuizen Blokker Zwaag Hoorn Heerhugowaard