Bruiloft Sabine&Stef

Vrijdag 30 Juni 2017, de grote dag voor Sabine en Stef.

 

Mijn dag begint bij Stef, hij is deze ochtend bij zijn ouders. Bij aankomst is net de trouwauto aangekomen, een mooie wagen! 

Stef is al bijna klaar voor zijn grote dag, zijn jasje hoeft hij alleen nog aan te trekken en de corsage moet nog bevestigd worden, dit is toch altijd even een dingetje maar gelukkig helpen zijn ouders hem hier graag bij!
Dan ga ik op weg naar Sabine, die bij haar ouders thuis zich klaar maakt voor de dag. Ik ben precies op tijd voor het moment dat de jurk aan gaat!
Stef komt Sabine ophalen, blij elkaar te zien gepaard met een traan bij Sabine. We maken alvast een gezinsfoto met de trouwauto erop en gaan dan naar binnen voor een kop koffie met de hele familie.

Hierna ga ik met het bruidspaar op weg voor de foto's in het Zuiderzeemuseum waar zij later op de dag zullen gaan trouwen.
Een gezellige fotoreportage met diverse locaties binnen het museum die we bezoeken, we lachen om de toeristen en kinderen die zich vergapen aan het mooie bruidspaar.

Vlak voor het begin van de ceremonie arriveren Sabine en Stef met een schuitje aan de kade waar hun familie ze staat op te wachten. De ceremonie verloopt mooi en liefdevol, wat een prachtige dag voor Sabine en Stef!

Lieve Sabine en Stef, ik wens jullie alle liefde en geluk met elkaar, bedankt dat ik op jullie dag aanwezig mocht zijn om dit bijzondere moment in jullie leven vast te leggen!
Liefs, Suzanne

Reactie schrijven

Commentaren: 0