Zwangerschapsaankondiging!

Een aantal weken geleden kwam dit lieve stel naar mij toe. Geheel verrast dat zij samen aankwamen met een aantal zakken waar ballonnen in zaten. Judith bleek mij in de maling te hebben genomen bij het maken van de afspraak voor de fotoshoot. Ze vertelde mij vooraf een leuk idee te hebben voor foto's voor moederdag, iets met ballonnen had ze gezegd.
Eenmaal op zolder in mijn studio haalde Jorrit twee ballonnen uit de zakken en vertelde, vol trots, dat ze een nieuwtje hadden! 
Super gaaf en flink verrast! De shoot moest nog beginnen, iets van mijn stuk gebracht zijn we aan de slag gegaan.

Het plan was dus om foto's te maken voor hun zwangerschapsaankondiging. Op deze manier konden zij dit op een zeer orginele manier aan hun familie vertellen! Deze foto's zijn een tijdje terug al gemaakt maar inmiddels mag hun mooie nieuwtje gedeeld worden.


Lieve Jorrit&Judith, nogmaals gefeliciteerd en ik wens jullie een fijne zwangerschap toe!


Liefs, Suzanne

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Ina Bot-Pronk (donderdag, 22 juni 2017 19:54)

    Leuke foto's Suzanne