Workshop Bruidsfotografie GERJANNE

Onlangs stond er een gave workshop op de planning; bruidsfotografie! Deze stond al een tijdje in de agenda dus had ik er onwijs veel zin in! Om 9.00 uur verzamelde zich zes fotografen in Wezep bij Gerjanne van GERJANNE.nl om haar workshop te volgen.


Een hoop leerzame informatie met een bijbehorend workshop boek om alle informatie thuis nog eens rustig na te kunnen lezen.

's Middags arriveerde het bruidspaar, Vera&Arjan, om model te staan tijdens onze workshop. Vera&Arjan zijn afgelopen jaar getrouwd en hadden speciaal voor onze workshop hun trouwkleding weer uit de kast gehaald.
Met de groep cursisten zijn we onder leiding van Gerjanne het bos ingelopen om prachtige foto's te kunnen maken van het bruidspaar en zo weer een heleboel te leren! Een aantal mooie plekjes tussen de bomen en heide. 

Ik heb blij dat ik deze dag zoveel heb kunnen leren! Hieronder zien jullie een aantal van de foto's die ik gemaakt heb tijdens de workshop.

Reactie schrijven

Commentaren: 0